جستجو:

• اعلانات
  • اعلانات عمومی

مراسم تجلیل از اساتید هیئت علمی دانشگاه بمناسبت فرارسیدن روز استاد

اردیبهشت، با نفس های پیامبرانه ات جوانه می زند و تو می آیی تا خورشید آگاهی را در قلب های حاصلخیز فرزندان سرزمینت بکاری دستان سپیدت بر پیکر تخته سیاه ، نور می پاشد و الفبای روشنی، در اذهان تاریکمان حک می شود، روز استاد گرامی باد

متن تقدیرنامه ریاست موسسه آموزش عالی پویش بمناسبت گرامیداشت روز استاد و تجلیل از اساتید هیئت علمی:

یرفع الله الذین امنوا منکم و الذین اوتوا العلم درجات

قسم باد بر نون و آنگه قلم / به هر چه که با آن نویسد هم

استاد گرامی …..

خوان دانش و فضل و کمالت جان های تشنه دانشجویان و پزوهشگران را به زکات  گنجینه علم و فضل می نوازد و عطر دل انگیز ادب و انسان مداری بر صفحه ذهن عاشقان علم و اخلاق برجسته نقش میزند. مقامت آنچنان بالا می رود که همسطح پیامبران قرار می گیرد تا بدانجا که بال فرشتگان زیر پای شاگردانت بسان مرکب، زین می شود.

اینک به بهانه گرامیداشت روز استاد و تمسک به حدیث :” من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق” و به رسم قدرشناسی از تلاش های سرکار عالی، مراتب تقدیر و تشکر خود را تقدیم کرده و توفیقات مستدام آن وجود مصفا را از درگاه حضرت دوست خواستارم.

سید محمد رضی مصطفوی نیا

سرپرست موسسه آموزش عالی پویش